Catering Amsterdam

Bedrijfscatering – Privé Diners – Evenementen

CATERING IN AMSTERDAM VOOR ELK SOORT EVENEMENT

Zocht je op catering Amsterdam? Dan ben je bij Rond ´t fornuis catering aan het juiste adres! Mijn team en ik zijn gespecialiseerd in diverse soorten catering in de regio Amsterdam. Of het nu gaat om catering in Amsterdam Noord of catering in Amsterdam Zuid, Rond ´t fornuis catering helpt om uw bruiloft, feest of (bedrijfs-)evenement een succes te maken!

Ik vind het een eer om samen mét en vóór jou de catering te verzorgen. Bij jou thuis of op een bijzondere locatie. Mijn team en ik denken graag met je mee. Wat ons betreft is alles mogelijk. Betreft het je trouwerij, een private dining/home cooking of een zakelijk terugkerende lunch? Rond ´t fornuis stemt het product graag op jouw wensen af.

JARENLANGE ERVARING

Kies je voor een landelijke, Toscaanse setting of rustiek mediterraans? Of liever eigentijds, chique en strak? Rond ‘t Fornuis catering heeft de juiste expertise in huis! Ik heb jarenlange ervaring in het plannen, organiseren, realiseren en begeleiden van jouw feest of event.

lunch catering Amsterdam
Lunch broodjes bezorgen op werk
Bedrijfscatering lunch Amsterdam

BEDRIJFSCATERING - LUNCH

Een dagelijks lunch-buffet met superfoods zoals kraakverse salades en vers geperste sappen, vol met vezels, mineralen en vitaminen. Of juist super gezonde broodjes en soepen. Centraal staat de top-fitte medewerker.

Misschien wil je een heerlijke lunch plannen met familie of vrienden. Zie je er tegenop om alles zelf te doen? Of wil je een dagelijkse lunch voor op de zaak? Een eenmalige kerst,- of paas-lunch op de zaak organiseren, maar heb je het te druk om dit allemaal zelf te regelen? Rond ´t fornuis catering biedt uitkomst met onze bedrijfscatering Amsterdam! Hierbij kun je denken aan:

  • Dagelijkse lunches
  • Bedrijfsfeesten
  • Personeelsfeesten
  • Hapjes tijdens borrels

BEDRIJFSCATERING OP MAAT

Met de bedrijfs,- en crew catering in Amsterdam bieden mijn team en ik catering op maat voor grotere groepen. Van bedrijfsfeest tot complete evenementencatering, office catering Amsterdam of crew catering wat ons betreft is alles mogelijk. Voor het verzorgen van crew catering op de set voor een film, commercial, serie  of ´achter de schermen´ van een evenement  heeft  Rond het fornuis Catering de juiste expertise. In de laatste 10 jaar heb ik op veel film en commercial sets de crew catering mogen verzorgen.

Ook in de bedrijfscatering ben ik volledig thuis. Denk aan een round table discussion met  een chique zakelijke lunch, een BBQ op het dak of in de tuin, een receptie of een personeelsfeest met een walking dinner.

VOLLEDIG VERZORGDE BBQ

BBQ catering Amsterdam

Met de BBQ catering van Rond ´t fornuis haal je een geheel verzorgde BBQ in huis.
Wil je iets  bijzonders op de bbq? Ook daar zijn wij helemaal in thuis! Hele lamsschouder, Bavette of complete vissen zoals hele zalmen, Gamba´s of Pulpo, alles is mogelijk. Geen zin om met kratten bier en frisdrank te slepen? Dat is geen probleem, daar kan Rond ’t fornuis ook voor zorgen. Je betaalt alleen wat je gebruikt, dus je zit naderhand niet met een jaarvoorraad bier, wijn of cola opgescheept. Rond ´t fornuis verzorgt de BBQ catering Amsterdam al vanaf 8 personen of meer. Uiteraard ook vegetarisch en of geheel biologisch.

BIOLOGISCH & VERS

Biologisch is meer dan alleen een trend of hype. Het is een manier van leven. Eerlijkheid duurt het langst. Als er iets eerlijk (en lekker) is, dan zijn het biologische producten waarvan de herkomst bekend is. Dat betekend géén genetisch gemanipuleerde groenten. Géén goedkoop vlees van een dubieuze herkomst. Géén vlees waarbij het dier heeft geleden of onnatuurlijk dierlijk voeder heeft gekregen. Met onze biologische catering in Amsterdam zorgen mijn team en ik voor de beste en meest eerlijke producten die te verkrijgen zijn.

Bioplogische catering Amsterdam

ONZE LEVERANCIERS

LINDENHOFF IN BAAMBRUGGE

 

Lindenhoff is 1 van de leveranciers waarmee Rond t fornuis werkt. Lindenhoff heeft als missie om zo duurzaam mogelijk te produceren, met aandacht voor plant en dier en aarde. Er wordt voornamelijk gewerkt met lokale boeren en lokale producten, zowel groente en fruit, kaas, vlees, wild en ook drank.

BIOLOGISCHE GROENTENTUIN 50/50 GREEN

Bij 50/50 Green in Amsterdam Noord kun je allerlei verschillende soorten groenten en fruit kopen, vers van het land. Op een terrein van 3000 m2 in Amsterdam-Noord worden verschillende soorten blad-, bloem- en wortelgewassen, kruiden en kleinfruit biologisch verbouwd. Woning- en/of werkzoekenden krijgen hier de kans om relevante werkervaring op te doen. In de buitenlucht leren deelnemers hoe ze zelf biologisch voedsel kunnen kweken op het land en in de kas. Voor meer informatie kijk hier.

GEZELLIGSTE CATERAAR AMSTERDAM

De beste cateraar van Amsterdam. Dat is Rond ’t fornuis misschien nóg niet, maar de gezelligste zijn we zeker! Bekijk onze fantastische reviews hier en vraag vrijblijvend een offerte op via info@rondhetfornuis.nl.

Catering company Amsterdam – Rond ’t fornuis – Catering Amsterdam

Rond 't Fornuis