Catering

Wat ons betreft zijn de mogelijkheden grenzeloos.

ROND 'T FORNUIS CATERING

Heb je een idee of concept in gedachten, mijn team en ik denken graag met je mee. Betreft het je trouwerij, een private dining, barbecue of een zakelijk terugkerende lunch? Rond het fornuis catering stemt het product graag op jouw wensen af.

We gaan samen de uitdaging aan om jouw feest of evenement perfect te realiseren. 

Kies je voor een landelijke, Toscaanse setting of rustiek mediterraans? Of liever eigentijds, chique en strak? Rond ‘t Fornuis catering heeft de juiste expertise in huis en jarenlange ervaring in het plannen, organiseren, realiseren en begeleiden van jouw feest of event.
Ik werk alleen met de beste, verse producten en al ons eten wordt met liefde bereidt. Denk aan kraakverse salades, superfoods, luxe diners met eigen sommelier of een uitgebreid buffet. Voor mij is het de grootste uitdaging om jouw dag onvergetelijk te maken. En dat doen we liefst samen, samen met jou rond het fornuis!

Ook wanneer je op zoek bent naar een externe locatie neem ik graag (een deel van) het organisatorische werk uit handen.

JE BRUILOFT CATERING

DE mooiste DAG van je leven. Vandaag is het zover - die ene super speciale, bijzondere dag. De dag waarbij alles moet kloppen en er vooral niets mis mag gaan. Ik vind het een eer en een uitdaging om deze speciale dag voor jullie te verzorgen. Met een gerust hart kunnen jullie voor deze dag de hapjes, drankjes en het culinaire gedeelte aan mijn zorgen toevertrouwen. Neem vooral contact op om jullie idee of concept te bespreken. Rond het fornuis catering denkt graag met jullie mee!

Fotografie: MadeleineSars.com

Bedrijfscatering amsterdam
CREW CATERING Amsterdam
Crew catering eten op set

BEDRIJF EN CREW CATERING AMSTERDAM

Voor het verzorgen van crew catering op de set voor een film, commercial, serie of ´achter de schermen´ van een evenement heeft Rond 't Fornuis Catering de juiste expertise. In de laatste 10 jaar heb ik op veel film en commercial sets de crew catering mogen verzorgen. Ook in de bedrijfscatering ben ik volledig thuis. Denk aan een round table discussion met een chique zakelijke lunch, een BBQ op het dak of in de tuin, een receptie of een personeelsfeest met een walking dinner.

paddenstoelen

PRIVATE DINING & HOME COOKING

Lekker thuis blijven en culinair genieten, we komen ook bij je aan huis. Een luxe diner met een klein gezelschap of juist een groot tuinfeest met een thema graag kom ik naar je toe om het e.e.a. door te spreken. Mijn team en ik verzorgen barbecue's, vegetarische hapjes, sit down dinners maar ook buffetten zijn erg populair. Neem hier contact op en laten we praten!

knoflook
geitenkaassalade

Persoonlijk & Professioneel

Gezonde wortels; het persoonlijke contact en de juiste expertise zijn één van de belangrijkste wortels van Rond 't Fornuis Catering.

Verzorgd &
Betrokken

Eten is een moment van samen zijn, en samen delen we dat bijzondere moment. Ik wil het onvergetelijk maken, ik wil samen met jou Rond 't Fornuis.

Maatschappelijk betrokken

Ik geloof dat eten verbindt en het een onvermijdelijke bijdrage levert aan een gelukkig en gezond leven.

MAANDAG - VRIJDAG

Wil je direct een vraag stellen en me even spreken, dat snap ik  helemaal, bel me op het onderstaande nummer. 

Wil je dat ik je later even terugbel of mail? Laat dan hier een bericht achter. 

Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op!

info@rondhetfornuis.nl

06 48771273

Contact

Laten we praten!

Neem een kijkje op mijn Facebook of Instagram!