Catering Mogelijkheden

Of je nu op zoek bent naar een thuiskok voor een privé diner, een 11-gangen menu of een uitgebreide BBQ voor je bedrijf: bij ons zit je goed.

Bedrijfscatering amsterdam
CREW CATERING Amsterdam
Crew catering eten op set

BEDRIJFSCATERING

Voor het verzorgen van crew catering op de set voor een film of tijdens een evenement heeft Rond 't Fornuis Catering de juiste expertise. Ook in de bedrijfscatering zijn we volledig thuis. Denk aan een chique zakelijke lunch, een BBQ op het dak of in de tuin, een receptie of een personeelsfeest met een walking dinner. Niets is te gek. Bel of e-mail ons gerust om de mogelijkheden door te spreken. Ook vegetarisch is bij ons een optie.

paddenstoelen

SHARED DINING

Lekker thuis blijven en culinair genieten? We komen graag bij je aan huis. Een luxe diner met een klein gezelschap of juist een groot tuinfeest met een thema: alles is mogelijk bij ons. Met vlees of juist zonder, voor alle wensen hebben we een ruime keuze aan heerlijke gerechten. Mijn team en ik verzorgen Shared Dining, BBQ's, vegetarische gerechten, sit-down diners maar ook gezonde buffetten met salades. Of een mix hiervan. Neem hier contact met ons op om je wensen door te spreken.

knoflook
geitenkaassalade

WAAR & HOE WIJ WERKEN

Rond 't fornuis catering verzorgt catering in Amsterdam en omstreken. Voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Naast smaakvolle, verse gerechten vinden we persoonlijk contact en gezelligheid met onze gasten ook erg belangrijk.

Mede door onze persoonlijke aanpak, de verzorging tot in de puntjes en natuurlijk jarenlange expertise en ervaring in de catering-business komen onze klanten steeds weer bij ons terug. En daar zijn we trots op!
Benieuwd naar onze menu's? Bekijk hieronder ons foodbook en neem gerust contact met ons op als je andere wensen hebt.

Heb je een vraag of wil je je je wensen met ons doornemen, bel ons gerust op: 

06 48771273

Mailen mag natuurlijk ook.
Laat dan hiernaast gemakkelijk een bericht achter & we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

ContactFORMULIER

Neem een kijkje op Facebook of Instagram!

Rond 't Fornuis