Catering

Wat ons betreft zijn de mogelijkheden grenzeloos.

ROND 'T FORNUIS CATERING

Rond 't fornuis catering verzorgt catering met name in Amsterdam en omstreken. Één van de belangrijkste kenmerken binnen mijn cateringbedrijf is het persoonlijke contact met de gasten en met jouw.

De sterke punten zijn de persoonlijke aanpak, de verzorging tot in de puntjes en natuurlijk jarenlange expertise en ervaring in de cateringbusiness. En natuurlijk alles vers!

WAT IS ER MOGELIJK?

In feite is alles mogelijk, maar de volgende concepten komen in de basis met enige regelmaat voor:

Broodjes lunch, belegde broodjes van simpel tot luxe broodjes van zuurdesem tot worstenbroodje en dik belegde sandwiches.
Vanaf € 7,50 p.p.

Lunch Menu’s, vanaf € 11,75 p.p. Zijn eenvoudig te bestellen en natuurlijk vers bereid. De menu’s bestaan uit broodjes, soep & salade en zijn in allerlei vormen en varianten uit te breiden. Denk aan verse sappen en croissants en verse yoghurt met vers fruit.

De Barbecue, een geweldige manier om de gasten te laten weten dat we er zijn, rook, vuur, vlees, vis maar ook volledig vegetarisch, de bbq is een belevenis, eten wordt vers bereid en wordt vaak gecombineerd met een buffetvorm. Barbeque’s vanaf € 19,50 p.p.

Een heel fijn concept is het shared dining, met dit concept is er een hele relaxte setting tijdens het eten, het eten wordt in meerdere gangen geserveerd in het midden van de tafels dus iedereen serveert zichzelf en misschien wel je buurman of vrouw links en rechts naast je, zo onstaat er een levendige en bruisende tafel en omdat ook de 1ste gang uit meerdere gerechten bestaat is er ook van alles te proeven en te eten. (Prijs in overleg, afhankelijk van de wensen).

Een klassiek sitdown diner met meerdere gangen. Meerdere gangen worden geserveerd en uitgehaald, ook wijn, water en bv fris kan worden uitgeserveerd. Eventueel met sommelier. Speeches kunnen tussen de gangen door. (prijs in overleg, afhankelijk van de wensen).

Met een walking dinner hoeft men niet plaats te nemen aan een tafel, de gasten kunnen blijven staan waar ze staan met een drankje in de hand en het eten wordt in kleine porties geserveerd op porselein servies of op disposable’s. Meerdere prachtige gerechtjes worden geserveerd het aantal gerechten ligt tussen de 5 á 10 gerechtjes per gast. (Prijs in overleg, afhankelijk van de wensen).

Het buffet is ook een hele fijne manier om iedereen van heerlijk eten en drank te voorzien. We kunnen het zo uitgebreid mogelijk maken en eigenlijk is alles mogelijk, een Italiaans tintje, compleet mediterraans of juist een Arabische mezze. Met het buffet kunnen we alle kanten op en dat geldt natuurlijk ook voor de opmaak en de decoratie. De gasten kunnen zichzelf bedienen en er is natuurlijk van alles te proeven en te beleven. Buffet vanaf € 18,75 p.p.

Traditioneel en lokaal eten dus koken met ingrediënten in het seizoen en bijvoorbeeld echt Nederlands eten zoals een stamppotje met oma’s draadjesvlees of asperges flamande of heerlijke Hollandse gehaktballetjes uit de jus met gratin van aardappeltjes en Beemster kaas. (prijs in overleg, afhankelijk van de wensen).

Maar ook diverse hapjes in alle soorten en maten, luxe hapjes, tapa’s, fingerfood, snacks, crostini’s of bruschetta’s , pincho’s, toastjes, amuses enzovoort…. No worries, ik help jouw de keuze te maken. Vanaf € 1,85 per hapje.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Ik hoor je graag en doe je met liefde een gepast voorstel.

Alles met aandacht en een beetje liefde!

JE BRUILOFT CATERING

DE mooiste DAG van je leven. Vandaag is het zover - die ene super speciale, bijzondere dag. De dag waarbij alles moet kloppen en er vooral niets mis mag gaan. Ik vind het een eer en een uitdaging om deze speciale dag voor jullie te verzorgen. Met een gerust hart kunnen jullie voor deze dag de hapjes, drankjes en het culinaire gedeelte aan mijn zorgen toevertrouwen. Neem vooral contact op om jullie idee of concept te bespreken. Rond het fornuis catering denkt graag met jullie mee!

Fotografie: MadeleineSars.com

Bedrijfscatering amsterdam
CREW CATERING Amsterdam
Crew catering eten op set

BEDRIJF EN CREW CATERING AMSTERDAM

Voor het verzorgen van crew catering op de set voor een film, commercial, serie of ´achter de schermen´ van een evenement heeft Rond 't Fornuis Catering de juiste expertise. In de laatste 10 jaar heb ik op veel film en commercial sets de crew catering mogen verzorgen. Ook in de bedrijfscatering ben ik volledig thuis. Denk aan een round table discussion met een chique zakelijke lunch, een BBQ op het dak of in de tuin, een receptie of een personeelsfeest met een walking dinner.

paddenstoelen

PRIVATE DINING & HOME COOKING

Lekker thuis blijven en culinair genieten, we komen ook bij je aan huis. Een luxe diner met een klein gezelschap of juist een groot tuinfeest met een thema graag kom ik naar je toe om het e.e.a. door te spreken. Mijn team en ik verzorgen barbecue's, vegetarische hapjes, sit down dinners maar ook buffetten zijn erg populair. Neem hier contact op en laten we praten!

knoflook
geitenkaassalade

Persoonlijk & Professioneel

Gezonde wortels; het persoonlijke contact en de juiste expertise zijn één van de belangrijkste wortels van Rond 't Fornuis Catering.

Verzorgd &
Betrokken

Eten is een moment van samen zijn, en samen delen we dat bijzondere moment. Ik wil het onvergetelijk maken, ik wil samen met jou Rond 't Fornuis.

Maatschappelijk betrokken

Ik geloof dat eten verbindt en het een onvermijdelijke bijdrage levert aan een gelukkig en gezond leven.

MAANDAG - VRIJDAG

Wil je direct een vraag stellen en me even spreken, dat snap ik  helemaal, bel me op het onderstaande nummer. 

Wil je dat ik je later even terugbel of mail? Laat dan hier een bericht achter. 

Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op!

info@rondhetfornuis.nl

06 48771273

Contact

Laten we praten!

Neem een kijkje op mijn Facebook of Instagram!