Over mij

Passie | Pannen | Jaap | Boter | Delen | Liefde | Vuur | Samen

OVER MIJ

Mijn naam is Jaap Boogaard, geboren en getogen in 't Brabantse Land. Rond t' Fornuis is ontstaan vanuit de liefde en passie voor mensen, lekker eten en fijn samenzijn. Culinaire inspiratie en gezelligheid is mij met de paplepel ingegoten. 
Vanuit het leven in Brabant ben ik gaan reizen. Een culinaire wereldreis van Brabant naar o.a. Sardinië en Wenen om te eindigen in Amsterdam. Al deze ervaringen en plekken hebben mij – samen met mijn passie voor de natuur - gevormd en van daaruit is Rond ’t Fornuis ontstaan.
Ik kook vanuit mijn zintuigen: voelen, ruiken, zien en proeven. Ik vind het belangrijk om respectvol met de natuur om te gaan en werk bij voorkeur met biologische producten uit het seizoen. 


MAATSCHAPPELIJK BETROKKEN

In contact staan met mijn buurt en leefomgeving is belangrijk voor mij. Zoete invallers die bij mij komen eten, de mensen die met mij samenwerken of de leveranciers waar ik mijn groenten inkoop. Ik verbind graag. 

Een van de leveranciers van mijn bedrijf is 50|50 Green. In deze biologische groentetuin werken mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt en krijgen hierin begeleiding van het Leger des Heils. Kwetsbare mensen, kwetsbare groenten is hun credo en het is er fantastisch. Je loopt over de akker en al kletsend trek je de groenten en kruiden uit de grond. Dát is nog eens samen oogsten. 

Ook werk ik samen met het theater ‘Koningin van de Voedselbank’ dat door Amsterdam Noord rondtoert. In diverse buurthuizen koken mensen van de voedselbank voor bezoekers van de theatervoorstelling en brengen hiermee oude en nieuwe Noorderlingen, geslaagd of arm, diep in de schulden of dik in de slappe was, nader tot elkaar. Sociale cohesie is belangrijk. Voor mij, voor de mensen om me heen, voor mijn bedrijf en voor Amsterdam.

In de voormalige Bijlmer Bajes is het restaurant
'A Beautiful Mess' gevestigd, dit wordt mogelijk gemaakt door Refugee Company. Hun missie is om integratie te versnellen door mensen met een vluchtelingenachtergrond te ondersteunen om sociaal en economisch onafhankelijk te worden. Ook hier ben ik bij betrokken en kook en eet ik heel graag samen met de mensen.

REVIEWS

12-01-2019

Jubileum, walking dinner heel erg fijn verzorgd.

Voor ons 25 jarig bestaan van het bedrijf hebben we jaap en zijn team ingeschakeld, ook vegetarisch was super lekker en gezond. 6 verschillende gangen tot in de puntjes verzorgd. Reacties van de gasten waren zeer lovend, onze dank is groot!

- Eric de Koster
Owner Intermezzo

25-01-2019

Personeelsfeest, super catering.

Voor ons jaarlijkse terugkerende personeelsfeest zijn we deze keer met Rond t´Fornuis in zee gegaan. We hebben een fantastische dag gehad, heerlijk eten en drinken en ruim voldoende.
Erg fijne reacties!

- Nancy Ogwena ​
Projectleidster 2hom&Bert

02-02-2019

Prive diner ter ere van 50 jaar huwelijk

Heel erg lekker, communicatie verliep lekker vlot, meedenkend, het personeel was erg geduldig, presentatie en smaak van het eten was top!

- Gerrit van Son

22-04-2019

Paasbrunch aan huis, aanrader!

Dit jaar thuis gebleven met pasen en hier zeker geen spijt van gehad,
Jaap heeft het meer dan waar gemaakt, complimenten betreft de volledig verzorgde catering, gedekte tafels zagen er fantastisch uit.
Ook bij vertrek alles super schoon achtergelaten, wij komen zeker terug, nogmaals hartelijk dank!

- Julie van der heijden

26-04-2019

BBQ 15 man, inclusief hele geit op de bbq, geweldig.

Voor ons jaarlijkse mannenuitje dit jaar een cateraar ingehuurd, op zaterdag kwam Jaap met alle materialen om deze bijzondere bbq
te begeleiden.
Geen worstjes of satestokjes maar het echte werk, hele beesten zelf snijden, marineren en roosteren boven het vuur, wat een beleving!
Namens alle mannen, hulde aan Rond t'Fornuis!

- Thomas Hagelaars​

03-05-2019

Dagelijks supergezonde lunch-buffet, keurig verzorgd.

Dagelijks brengt Rond t' Fornuis een uitgebreide lunch, duurzaam en vegetarisch, en elke dag andere spannende items, erg fijn dat er zoveel aandacht aan wordt besteed, heerlijke en gezonde salades en vers geperste sappen, echt powerfood.

- Marijn voordepoorte
Directeur Vitabox

previous arrow
next arrow
Slider

Persoonlijk & Professioneel

Gezonde wortels; het persoonlijke contact en de juiste expertise zijn één van de belangrijkste wortels van Rond 't Fornuis Catering.

Verzorgd &
Betrokken

Eten is een moment van samen zijn, en samen delen we dat bijzondere moment. Ik wil het onvergetelijk maken, ik wil samen met jou Rond 't Fornuis.

Maatschappelijk betrokken

Ik geloof dat eten verbindt en het een onvermijdelijke bijdrage levert aan een gelukkig en gezond leven.

MAANDAG - VRIJDAG

Wil je direct een vraag stellen en me even spreken, dat snap ik  helemaal, bel me op het onderstaande nummer. 

Wil je dat ik je later even terugbel of mail? Laat dan hier een bericht achter. 

Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op!

info@rondhetfornuis.nl

06 48771273

Contact

Laten we praten!

Neem een kijkje op mijn Facebook of Instagram!